Blomtok.se

Champagnefärgade blommor

Det finns mängder med vackra blommor du kan välja mellan när du ska sätta ihop din egen bukett. Det kan t.ex. handla om en bröllopsbukett till ditt eller någon annans bröllop, men det kan också handla om en födelsedagsbukett eller blommor till en begravning.

Vill du ha blommor i färgen champagne finns det flera utsökta val. Champagne är nämligen inte bara en god dryck som lämpar sig utmärkt när du vill skåla för något extra viktigt i ditt liv. Det är också en färg som har blivit otroligt populär, speciellt i takt med att mode såväl som inredning har satt färgen i nytt strålkastarljus. Kombinera gärna din fina blombukett med en lyxig flaska champagne som du kan beställa hem direkt över nätet!

Vackra blommor i champagnefärg

En bukett med champagnefärgade blommor behöver inte bli “tråkig och enfärgad”. Sanningen är att den kan sprudla av liv om du använder dig av rätt sorts blommor och om du varierar färgskalor. Den beigea eller champagnefärgade nyansen går t.ex. utmärkt ihop med vitt eller ljusrosa.

Här nedan listar vi några av de bästa blommorna som du kan välja mellan för alla typer av buketter. Observera att vissa blommor är mer hållbara än andra. Det innebär att du kommer behöva anpassa dig efter bukettens ändamål och när den ska användas/ges bort.

  • Champagne Wishes-ros
  • Pampasgräs
  • Pioner
  • Hortensia
  • Dahlia

Beställ blombuketten hos en florist

Är du osäker på hur du ska binda buketten eller tycker du att det är knepigt att hitta rätt färg på blommorna? En lösning kan vara att kontakta en florist i ditt område. Florister vet vilka blommor som lämpar sig för olika typer av buketter och kan dessutom bindningstekniker som gör att du kan få buketten rund, droppformad eller yvig.

Blommor-generellt

attitude-pro